Aankoopbegeleiding

AANKOOPBEGELEIDING

Wij zoeken uw ideale auto

 

Bent u op zoek naar een andere auto? Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een nieuwe auto. U struint het internet af, bezoekt diverse autobedrijven, maar toch heeft u het gevoel dat u steeds net niet vindt wat u nodig heeft. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Autoservice Van Batum zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig.

Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een auto. Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc., zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto.

Aankoopkeuring

Als u een (tweedehands) auto koopt, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u een goede auto aanschaft. Het is nu eenmaal belangrijk dat de conditie van de auto in orde is, met het oog op de veiligheid en de betrouwbaarheid van de auto en om er zeker van te zijn dat uw nieuwe auto geen onverwachte reparatiekosten oplevert. Daarom bieden wij u de aankoopkeuring aan. 

Onze aankoopkeuring is dus bedoeld voor auto’s die niet bij ons gekocht zijn. U weet dat als u een auto bij ons koopt, de staat van de auto in orde is. Ons keuringsrapport biedt u altijd een volledig en eerlijk oordeel over de staat van de auto. En u kunt echt elke auto bij ons aan een keuring laten onderwerpen, welk merk of type auto u ook heeft.