Financiering James Autoservice Van Batum

FINANCIEREN EN LEASEN

Wij bieden u beide opties

 

Financiering

U kunt bij James Autoservice Van Batum ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. 
Door een deel van het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan. Bij iedere occasion op onze website heeft u de optie om de financiering te berekenen (klik op de button 'financiering berekenen' rechts) . 

Zakelijke Operational Lease

Dit is de leasevorm die in het zakelijk verkeer het meest gebruikelijk is. Het voordeel is dat u alle autokosten vooraf precies kunt budgetteren en dat u alle zorgen omtrent het onderhoud en beheer uit handen geeft. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming.

De belangrijkste kenmerken van Operational Lease:

  • U rijdt zorgeloos rond in een gloednieuwe auto zonder dat u daarvoor een grote investering hoeft te doen.
  • U betaalt per maand hetzelfde vaste all-in leasetarief – dat maakt budgetteren makkelijk!
  • Geen zorgen meer over hoge schade- en onderhoudsrekeningen. Dat betalen wij voor u!
  • Heeft u pech onderweg? We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent.
  • Geen administratieve rompslomp. Nee hoor! Dat doen wij gewoon voor u.
  • De auto hoeft niet op de balans. Fijn! Want dat geld investeert u dan mooi in uw eigen business.

Occasion lease

Heeft u op korte termijn een betrouwbare auto nodig? Of wilt u leasen, maar mag het niet teveel geld kosten? Vind jong gebruikte leaseauto’s met een lage kilometerstand en niet ouder dan twee jaar.

Short lease

Short lease is een vorm van leasen met een korte looptijd. Uw organisatie is slechts voor een korte periode gebonden aan een leasecontract. Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan extra auto's, bijvoorbeeld bij aanname van nieuwe/tijdelijke medewerkers, dan kan short lease voor u een uitkomst zijn.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een financiering of lease in uw situatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.