Onderhoud

ONDERHOUD

Wij onderhouden en repareren uw (lease) auto, bedrijfswagen of camper

 

Of uw auto nu hartstikke nieuw is of een al wat ouder exemplaar: elke auto heeft onderhoud nodig. Op die manier voorkomt u dat er onverwachte reparaties aan uw voertuig nodig zijn en bespaart u tegelijkertijd ook nog eens op de kosten. Onze gekwalificeerde monteurs kijken met veel aandacht en op een gestructureerde manier naar uw voertuig. Op die manier krijgen zij een duidelijk beeld van de technische staat van uw auto.

Hoe vaak is onderhoud aan uw auto nodig?

Over het algemeen geldt dat een auto minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Diverse onderdelen dienen regelmatig gecontroleerd te worden. De auto’s van tegenwoordig geven vaak ook zelf aan (via meldingen op het dashboard) dat ze onderhoud nodig hebben. Bijvoorbeeld na een bepaald aantal gereden kilometers of het verstrijken van een jaar na de vorige controle van de auto. Houd de meldingen van uw auto dus goed in de gaten en zorg dat u op tijd kiest om de auto een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Is uw auto ook aan de APK toe? Dan kunt u deze werkzaamheden bij ons ook prima met elkaar combineren.

Camperonderhoud

Onze ervaren medewerkers hebben ook alle kennis in huis om uw camper optimaal te onderhouden en te repareren. Onze werkplaats is voorzien van een tweetal bruggen welke specifiek zijn ingericht op campers en bedrijfswagens.

Onderhoud elektrische en hybride voertuigen

Elektrische en hybride auto’s (die ook wel e-voertuigen worden genoemd) hebben ander onderhoud nodig dan auto’s met een benzine- of dieselmotor. Gaat het om een hybride auto, dan zit er in elk geval nog wel een (compacte) verbrandingsmotor in. Een elektrische auto heeft alleen maar elektronische componenten. U moet dan denken aan accu’s, oplaadsystemen en elektromotoren. Bij Autoservice Van Batum kunnen we ook het onderhoud van elektrische en hybride auto’s uitvoeren. 

Door onze samenwerking met het Belgische Moobi krijgen wij als JAMES aangesloten autobedrijf in hoog tempo toegang tot mobiliteitsdiensten, trainingen en certificeringen met betrekking tot elektrisch vervoer. Moobi is gespecialiseerd in onderhoud en service van volledig elektrische en hybride voertuigen en deelt die kennis met aangesloten JAMES-vestigingen. Alle JAMES Autoservice Nederland vestigingen krijgen een Moobi Center

Doordat elke JAMES-werkplaats toegang krijgt tot trainingen en technische specificaties die nodig zijn voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto's met een elektrische of hybride aandrijving is elke moderne auto hierdoor bij JAMES in goede handen.

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Wanneer we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.